AFYONKARAHİSAR EMİRDAĞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Emirdağ İlçe Çalıştayı Yapıldı

2023 Eğitim Vizyonu Emirdağ İlçe Çalıştayı Yapıldı

2023 Eğitim Vizyonu Emirdağ İlçe Çalıştayı Yapıldı

2023 Eğitim Vizyonu Emirdağ İlçe Çalıştayı  Emirdağ Anadolu İmam hatip lisesi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan EMEKSİZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  SerdarBEYLİ,İlçe Milli Eğitim Özel Büro görevlisi Ecevit GÖZEL ve  Okul Müdürlerimizin katılımıyla yapıldı.

 Emirdağ İlçe Çalıştay açılışında, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan EMEKSİZ; “Eğitimde Vizyon 2023 Belgesinin kamuoyuna duyurulmasıyla, Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında yoğun bir çalışma başladı. Bu süreçte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizlerde,idareci ve öğretmenlerimize bilgilendirme toplantısı yaptık. Bu toplantılar sonunda okul idarecilerimiz ve katılımcı öğretmenlerimiz okullarında öğretmen, veli ve öğrencilerimizi, 2023 Eğitim Vizyonu konusunda bilgilendirdi.2023 Vizyon Belgesinin hedefleri ve amaçları değerlendirildi. Burada  siz idarecierimizle  ilçe çalıştayımızı yapıyoruz .Bugünkü çalıştayın sonunda düzenlenecek raporlar toplanarak,  Eğitimde Vizyon 2023 Emirdağ İlçe Raporumuzu oluşturarak  İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ulaştıracağız. Ülkemiz, çocuklarımız ve gelecek nesiller açısından hayırlı bir başlangıç olmasını diliyorum. Biz el ele vererek heyecanla başladığımız bu çalışmaların devamını getireceğiz. Eğitim öğretim için canla  başla çalışacak, daima en iyiyi hedefleyecek ve başarılı olacağız. Hepinize yapacağınız tüm çalışmalar için şimdiden başarılar diliyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Bu konuşmanın ardından Emirdağ İlçe Çalıştayı  idarecilerimizin grup çalışmalarıyla devam etti.

09-01-201909-01-201909-01-201909-01-2019

Cumhuriyet Meydanı Hükümet Konağı Kat.1 EMİRDAĞ AFYONKARAHİSAR - 02724412149

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.